Adatvédelmi nyilatkozat

A https://univerex.hu weboldalon űrlapok segítségével jelentkezhetsz az állásajánlatokra, amit megtehetsz regisztráció nélkül és regisztrációval. Mindkét esetben eltároljuk a weboldalhoz tartozó adatbázisunkban az Általad megadott e-mail címet, nevedet, telefonszámodat, valamint az űrlapokon kitöltött további információkat. Ugyanitt tároljuk az oldalunkra feltöltött dokumentumaidat (önéletrajz, bizonyítvány). Amennyiben dokumentumaidat e-mailen, facebookon keresztül küldöd meg, mi ezt is a weboldalunkhoz tartozó adatbázisban tároljuk, amihez törlési jogosultságot biztosítunk Számodra. További tárhelyen, szerveren, számítógépen vagy levelezőrendszerben ezt követően már nem fogjuk tárolni.

Írásos formában ezeken kívül e-mailen, élő chaten, facebookon tarthatod velünk a kapcsolatot, amely üzeneteket szintén megőrzünk, amely elektronikus levelezéseket típusonként külön-külön kérésedre tudunk törölni, viszont ezekről másolatot küldeni, vagy ezekbe betekintést biztosítani nem áll módunkban, hiszen ezek Nálad is megtalálhatók.

Telefonbeszélgetésekről nem tárolunk hangfelvételt, amelyet egyébként kizárólag a jelentkezéseddel kapcsolatos további kérdések egyeztetése céljából folytatunk Veled.

Az adattárolásra szolgáló tárhely bérlése kizárólag biztonságos adatvédelmi megoldásokat kínáló Szolgáltatóknál történik, ezen kívül belső adatvédelmi szakember segítségével biztosítjuk, hogy személyes adataidhoz ne történhessen jogellenes hozzáférés.

Bármely részünkre megadott személyes adataidat kizárólag abból a célból tároljuk, hogy azokat az Általad megadott paramétereknek megfelelő állást kínáló külföldi Megbízó Partnereknek továbbítsuk (akik semmilyen esetben nem munkaközvetítő vagy munkaerőkölcsönző cégek, hanem közvetlenül saját tevékenységük ellátására keresnek munkaerőt). Ezenkívül harmadik személy részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Hírlevelet kizárólag erre vonatkozó jóváhagyásod, kérésed esetén küldünk, melyben csakis az Általad megadott paramétereknek megfelelő állásajánlatokat, illetve a külföldi munkavállalással kapcsolatos hasznos információkat osztunk meg. A további hírlevél küldését bármely korábban Részedre kiküldött hírlevélben található leiratkozás linkre kattintva felfüggesztheted.

Adatkezelő neve:
Univerex Kft.

Elérhetőségei:
2151 Fót, Juhász Gyula u. 10.
1134 Budapest, Tüzér u. 37.
+36 30 566 6176
balogh.tamas@univerex.hu

Adatkezelés célja: 
direkt marketing adatkezelési céljából tárolt adatokra.

Az adatkezelés jogalapja:
az érintett hozzájárulásával.

Felhasználó jogai:
hozzáférési jog, helyesbítéshez való jog, törléshez való jog.

Weboldalunk felhasználóinak adataival kapcsolatos jogok alapján regisztráció hiányában e-mailben jelezheted felénk, hogy mit szeretnél rendszerünkben lévő adataiddal kezdeni, csak lekérdezni, esetleg törölni. A regisztráció nélküli jelentkezésedben lehetőséged van bármikor újra kitölteni az űrlapokat, ez esetben a korábbi adataid felülíródnak, és az újonnan kitöltött adatokról is kapsz egy e-mail értesítést, csak úgy, mint a legelső kitöltésről.

Regisztráció és belépés esetén bármikor ellenőrizheted az űrlapokon az általad megadott információkat, illetve feltöltött fájlokat, valamint törölheted teljes fiókodat.

További információkat találsz a témában a jelentkezési tudnivalók oldalon.