emlékeztető e-mailt kérhetsz a jeentkezésről

10 kattintással jelentkezhetsz ajánlatunkra

 Magyar és/vagy német nyelven, fényképpel

15 pontban

Teszteld a német tudásod, hogy kiderüljön, melyik a Te állásod

Aktuális fémmegmunkáló és gépipari állások

Így jön ki a nettó fizetésed

Jelentkezési folyamat és adatkezelés

Így tudok jelentkezni

A jelentkezéshez kapcsolódó kérdőíveket regisztráció vagy bármely adatod megadása nélkül is megtekintheted, de a kitöltésükhöz mindenképpen szükséges az e-mail címed és neved

Miért jelentkezzem az oldalon keresztül?

Az állásra jelentkezéshez a kérdőíveken is megtalálható kérdésekre mindenképpen szükségünk van a válaszaidra, mert részben ezek alapján tudunk Téged értékelni és eldönteni azt, hogy megfelelhetsz-e az általad kiválasztott vagy bármely más állásajánlatunkra.

Ha ezeket a telefonodon vagy számítógépeden néhány kattintással kitöltöd, mindketten megspórolunk egy pluszt kört, különben a kérdéseinket egy telefonos vagy személyes interjún kellene feltegyük Neked. A kitöltés viszont nem igényel időpontegyeztetést, rákészülést, utazást, és alkalmatlan időpontban sem zavarunk vele.

Ezzel azt is elősegíted, hogy így gyorsabban kiértékelhessük adataidat, amit azzal hálálunk meg, hogy a teljes jelentkezési folyamatban elsőbbséget élvezel azokkal szemben, akik bármely okból a telefonos, személyes jelentkezést választják.

Ráadásul így biztos lehetsz benne, hogy minden információ Rólad pontos lesz, és a megfelelő rovatba kerül.

Hogyan jelentkezhetem?

Ha az oldalunkon való jelentkezés mellett döntesz, először meg kell adnod az e-mail címedet és nevedet (esetleg a telefonszámodat) kizárólag abból a célból, hogyha a kitöltött kérdőíved és/vagy a feltöltött önéletrajzod alapján Téged alkalmasnak találunk az állásra, akkor fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot.

Oldalunkon tárolt bármely adataidat kizárólag a profilodnak megfelelő állást meghirdető Partnereinknek továbbítjuk, akikkel erre vonatkozóan minden esetben titoktartási nyilatkozatot írunk alá.

Ezzel azt is elősegíted, hogy így gyorsabban kiértékelhessük adataidat, amit azzal hálálunk meg, hogy a teljes jelentkezési folyamatban elsőbbséget élvezel azokkal szemben, akik bármely okból a telefonos, személyes jelentkezést választják.

Hírlevelet kizárólag azokról az állásajánlatokról kapsz, amelyeket profilod alapján Számodra megfelelőnek találunk, de csakis abban az esetben, ha ezt kifejezetten kéred. A további hírlevélküldést bármely korábbi hirlevél szövegében elhelyezett leíratkozó linkre kattintva megszüntetheted, amennyiben a leíratkozási szándékodat megerősíted.

Mit kapok cserébe, ha regisztrálok?

Jelentkezhetsz regisztráció nélkül vagy regisztrációval, utóbbihoz mindössze be kell pipálnod a regisztráció mezőt lentebb. Ekkor kapsz egy jelszó aktiváló e-mailt, a jelentkezéshez egyébként is megadott e-mail címedre.

Ezeket kapom, ha regisztrálok

  • minden kérdőívet egyetlen oldalon ki tudsz tölteni
  • nincs szükség további „nem vagyok robot” hitelesítésre minden újbóli kérdőívkiltöltéskor
  • nem kell minden egyes kérdőívnél újra megadni az e-mailcímedet és nevedet
  • bármikor félbeszakíthatod a kérdőív kitöltését, újbóli belépéskor innen folytathatod
  • adataidat bármikor módosíthatod, illetve egyszerűen lekérdezheted, mely adataidat tároljuk
  • profilodat adataiddal együtt bármikor törölheted (pl. ha már találtál állást, vagy bármely más okból)
  • profilodnak megfelelő új állásajánlatokról kérésed esetén elsőkézből kaphatsz e-mail értesítést
Hogyan jelentkezhetem regisztráció nélkül?

Regisztráció nélküli jelentkezéskor is ugyanazok a kérdőívek tölthetők ki, de a felsorolt előnyöket nem élvezheted. Ez esetben nálunk tárolt adataidat 72 órán belül kérésedre e-mailben megküldjük, illetve egy adattörlés kérését megerősítő e-mailt követően adatbázisunkból véglegesen töröljük.

REGISZTRÁLOK/BELÉPEK A FIÓKOMBA
JELENTKEZEM REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL
EMLÉKEZTETŐT KÉREK E-MAILBEN

Ha most épp nincs időd jelentkezni vagy mindent kitölteni/feltölteni, amit szerettél volna, a fenti gombra kattintva kiküldünk az e-mail címedre egy emlékeztető linket.

Ez csak egy minta, a kitöltéshez, kattints a felső kék gombok egyikére!

E-mail emlékezetető
Emlékeztető kérése
KITÖLTÖM A JELENTKEZÉSI LAPOT

Ez csak egy minta, a kitöltéshez, kattints a felső kék gombok egyikére!

Jelentkezési űrlap
FELTÖLTÖM ÖNÉLETRAJZOMAT

Fényképes magyar és/vagy német nyelvű önéletrajzodat várjuk, lehetőleg a megpályázott állásra vonatkozó szakmai tapasztalataid részletes leírásával (felsorolás jelleggel, pl. milyen gépekkel dolgoztál, milyen munkadarabokat állítottál elő). Amennyiben szükséged van segítségre a német nyelvű önéletrajz elkészítésében, kérjük jelezd e-mailen, telefonon, illetve a jelentkezési lap "Egyéb kérdéseim, kéréseim" rovatában.

Ez csak egy minta, a kitöltéshez, kattints a felső kék gombok egyikére!

Önéletrajz
EZ LENNE ÁLMAIM MUNKAHELYE

Ez csak egy minta, a kitöltéshez, kattints a felső kék gombok egyikére!

Reészletes űrlap
TOVÁBBI MUNKALEHETŐSÉGEK